Karijere

DOBAR POSAO NA HVARU

 

Karijera može biti stil života ili sredstvo za život. Bez obzira što Vama karijera znači Helios Faros d.d. Vam daje priliku da je ostvarite!

Helios Faros d.d. nudi posao u svojim objektima na najsunčanijem otoku na Jadranu. Tradicija turizma na Hvaru garantira profesionalnost i kvalitetu.  U nekoliko naših objekata svatko može pronaći svoje mjesto koje će mu omogućiti da se osobno i profesionalno razvija. Naš cilj je stvoriti motivirajuću i ugodnu atmosferu  za naše zaposlenike.

Nudimo Vam  dobar posao na Hvaru , na Vama je da odaberete detalje, izdvajamo samo dio:

Ako su briga o prirodi, obnovljivi izvori i ekologija ideje koje podržavate, pronađite svoje mjesto u našem  Valamar Amicor Green Resort timu. Prvi obiteljski resort na hrvatskom Jadranu izgrađen u  skladu s načelima održivog razvoja.

Provedite ljeto na moru u dinamičnom, zabavnom i poticajnom okruženju, spojite posao i zabavu u najzabavnijem Valamarovom hotelu HVAR [PLACESHOTEL]  by Valamar.

 

Posebnu pažnju posvećujemo našim zaposlenicima koji su daleko od doma te im želimo pružiti osjećaj doma daleko od doma. U suvremeno opremljenim smještajnim  jedinicama osiguravamo  ugodan i kvalitetan boravak naših sezonskih zaposlenika.

Biti sezonac je prvi korak prema trajnom zaposlenju. Mjerama koje nudimo dajemo priliku najboljima i nagrađujemo njihov trud. Vaš trud i rad sigurno neće ostati neprepoznati.

Prijavite se na jedan od objavljenih natječaja i osigurajte svoje mjesto u našem timu. U vremenima kada možete birati odaberite dobar posao na Hvaru!