Smještaj

SMJEŠTAJ NA OTOKU HVARU

 

U Stari Gradu, nadomak kristalnog mora, idiličnih uvala i borovih šuma otoka Hvara, nudimo sjajan izbor smještaja za zabavan ili opuštajući odmor.

Dragulj u ponudi je Valamar Amicor Green Resort prvi obiteljski resort na hrvatskom Jadranu osmišljen prema načelima održivog razvoja. U njegovoj blizini je i hit mjesto za moderne putnike HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar, dok je gostima koji traže povoljan smještaj na izvanrednoj lokaciji na raspolaganju Arkada Sunny Hotel by Valamar.

Helios Faros

VALAMAR AMICOR GREEN RESORT 4*

 

Na samo nekoliko koraka od povijesne jezgre Starog Grada nalazi se prvi obiteljski resort na hrvatskom Jadranu osmišljen prema načelima održivog razvoja – Valamar Amicor Green Resort. Osim udobnih vila i suiteova stopljenih s prirodom, nudi prvoklasne obiteljske sadržaje inspirirane prirodom i ekologijom, Aquamar premium vodeni park, V Sport Park, Sun & Spa Wellness i druge vrhunske sadržaje.

 

> Više o objektu
Helios Faros

HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar

 

Za goste koji traže vibrantan mediteranski odmor uz samo more tu je naš HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar u Starom Gradu. U hotelu su svježe lokalne namirnice dostupne tijekom cijelog dana, a ugodna glazba, zabava i aktivnosti na plaži ili bazenu ne prestaju ni nakon zalaska. Ponuda je fleksibilna, raznolika i autentična, baš po mjeri modernog putnika.

 

> Više o objektu
Helios Faros

ARKADA SUNNY HOTEL BY VALAMAR 2*

 

Gostima koji paze na budžet, a žele ljetovati na najljepšem hrvatskom otoku nudimo Arkada Sunny Hotel by Valamar u Starom Gradu. Ovaj pristupačan smještaj na zadivljujućoj lokaciji nudi potpunu slobodu izbora – od bezbrižnih trenutaka na vanjskom bazenu i plaži do uživanja u produženom doručku, ranom ručku ili večeri po sjajnoj cijeni.

 

> Više o objektu